Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

SOPOT, Kwatera, Nocleg, Wczasy,

Adres obiektu Chmielewskiego 6/2, 81-721 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Monika Drabik
Dodano: 2017-01-11
Pobyt od: 2016-06-29 do 2016-07-04 IP: xx.254.131.61
 
 
   

Najlepsza kwatera w mieście! Właściciele cudowni pomocni i bardzo goscinni. Polecam wszystkim. Warunki doskonale. Byłam z przyjaciółką w 2016 w tym roku też jedziemy i w następnym też!


 
 

mk
Dodano: 2012-08-30
Pobyt od: 2012-08-25 do 2012-08-26
 
 
  

polecam..położenie super, warunki również..byliśmy rodzina 2+2 podczas festiwalu sopot top of the top..z pewnością wrócimy tam ponownie..polecam


 
BAREJA
Dodano: 2012-01-20
Pobyt od: 2011-07-17 do 2011-07-27
 

Mieszkanko super.Bardzo ujęli mnie przemili gospodarze,zawsze uśmiechnięci,we wszystkim pomocni- właściciele z klasą.Szczególnie wdzięczna jestem za kuchnie,która powoduje,że czuje się jak w domu.


 
Katarzyna
Dodano: 2011-09-02
Pobyt od: 2011-08-15 do 2011-08-23
 

Bez wahania polecam wszystkim! Całość zgodna z opisem, ba! nawet wykracza poza opis i pozytywnie zaskakuje. Lokalizacja wręcz wymarzona, pokoje duże, przestronne, dobrze urządzone. Do dyspozycji wszystkie możliwe niezbędne sprzęty (pełna zastawa stołowa, deska do prasowania, żelazko, pralka, parawan etc...) Gospodarz przemiły i bardzo pomocny. Radzę rezerwować czym prędzej!


 
Agata
Dodano: 2009-06-22
 

Odwiedziłam wraz z przyjaciółkami Państwa Dzierżanowskich w czerwcu br. Lokalizacja bardzo dobra, tuż przy Monte Cassino, do mola zaledwie 5minut pieszo. Mieszkanko piękne, wyposażone we wszelkie niezbędne sprzęty. Zadbane i czyste. Właściciele przemili i uśmiechnięci. Gorąco polecam i sama napewno jeszcze tam wrócę.


 
Tomek
Dodano: 2008-04-09
 

Świetna lokalizacja, bardzo dobre warunki, do dyspozycji pożądny metraż i wszystko co niezbędne. Kwaterowałem się w lutym (super ciepło w mieszkaniu) i aż żałuję, że nie będę mógł latem. Pozdrawiam Właścicieli :)


 
Agnieszka
Dodano: 2006-12-31
 

Kwatera doskonała. Lokalizacja pierwszorzędna, miła atmosfera. Gospodarze z klasą. Polecam również zimą bo jest cieplutko.


 
zuzia
Dodano: 2006-12-30
 

o.k.Bardzo o.k.


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie